sliczna Luna, ja mam jeszcze dwa koty pers i dachowiec adoptowany oraz ostatnio przygarnelam zolwia. Po smierci staruszki dom zostal sprzedany a nowi mieszkancy nie....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
IguanaCafe

kwi 16 2014 19:27
Napisany 12 maja 2014 - 09:04
Napisany 12 maja 2014 - 09:25
Cieszę się, że się podoba :) Jest bez rodowodu, piesek do kochania. Teraz ma 1,5 roku :)
Załączone pliki
Napisany 21 maja 2014 - 14:15
Moi drodzy, powiedzcie mi czy liście z Gruszki (drzewa) są jadalne dla lega czy niewskazane? W żadnym spisie nie znalazłem nic na ten temat, a....czytaj dalej....
Napisany 21 maja 2014 - 21:23
tez mnie to interesuje
Napisany 22 maja 2014 - 11:49
Kurde, szukałem w Internecie i nigdzie nic nie ma na temat liści gruszki... Naprawdę nikt nic nie wie na ten temat? Nie chciałbym z Alberta....czytaj dalej....
Napisany 22 maja 2014 - 14:37
A jednak znalazłem kilka informacji:
"W cieplejszych okresach roku w celu uzyskania pokarmu dla legwana można pozyskać z ogródkowych upraw takie rośliny jak lucerna, liście....czytaj dalej....
Napisany 22 maja 2014 - 14:50
Gdzieś czytałam, że jednak NIE można podawać liści klonu. Jak znajdę źródło to wstawię - może akurat tę roślinę sobie darujcie ( będzie bezpieczniej).
Napisany 22 maja 2014 - 15:48
W roslinach nie jadalnych wystepuje jablon ze wskazaniem na kwiaty i mlode listki. Klon czerwony jest trujacy.
Napisany 22 maja 2014 - 17:15
Witam.Pisałem parę razy,ale nie ma mojej odpowiedzi,a więc spróbuję jeszcze raz.Czytałem ,że może jeść liście drzew owocowych oprócz śliwy,ale jako dodatek do diety,a jak będzie....czytaj dalej....
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów