Licze się z tym iż będę linczowana z powodu wałkowania tematu ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłam.
Więc posiadam dwa zbożaki, jeden 130 cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 kwietnia 2014 - 23:32
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
ŻbożakiTVSamuel77, 24 mar 2018 |
|
![]() |
|||
Zdjęcia i filmy z wężami
Moje zbożaki: ciapaki i pasiaki i Kot :Dadamkraka ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie dorosłę zbożakiDarkensik, 08 sty 2015 |
|
![]() |
||
Zdjęcia i filmy z wężami
Moje zbożakiknypol, 04 lut 2014 |
|
![]() |
Napisany 08 kwietnia 2014 - 23:56
tzn. może się skończyć kanibalizmem? :?
Napisany 09 kwietnia 2014 - 00:18
kiszka...
w przypadku wielu kryjówek, i dużego terra czy są jakieś szanse aby śmigały tam dwa zbożaki? niby ten starszy jest leniwiec totalny i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 kwietnia 2014 - 03:49
1 wąż jedno terra. Dysproporcja jest znaczna.
Węże to nie zwierzęta stadne.
Napisany 10 kwietnia 2014 - 18:45
istotnie mało stadne są,natomiast zeszłej nocy młody uciekł z małego terra które stało w większym i po przeszukaniu terra wynikło iż już są po wieczorku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2014 - 15:22
Bedą się ignorowały. Ale niebezpieczeństwo jest przy karmieniu. Na czas karmienia je rozdzielaj, bo jak większy poczuje zapach jedzenia to wtedy małego może zjeść lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 maja 2014 - 15:45
I jak w końcu zrobiłaś? Mi raz jak jeszcze miałem dzielone terra to maluch uciekał do podrostka ponad rocznego, i jak szukałem go to spał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów