Oczekujesz wynikow badan wplywu jednego z tysiecy chwastow na zdrowie legwana? Tej rosliny nie uwzglednia sie nawet w diecie drobiu. Jedyna azotolubna roslina, ktora sie bada i sprawdza jest pokrzywa. Ale u kur duza zawartosc bialka jest cenna, u legwanow nie. U kur stanowi mińimalny dodatek, ale tu mowimu o roslinozenrym gatunku. Jedzacym rosliny absolutnie odwrotne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2014 - 18:23
Oczekujesz wynikow badan wplywu jednego z tysiecy chwastow na zdrowie legwana? Tej rosliny nie uwzglednia sie nawet w diecie drobiu. Jedyna azotolubna roslina, ktora sie bada i sprawdza jest pokrzywa. Ale u kur duza zawartosc bialka jest cenna, u legwanow nie. U kur stanowi mińimalny dodatek, ale tu mowimu o roslinozenrym gatunku. Jedzacym rosliny absolutnie odwrotne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: jasnota różowa x
zdrowie
Mrówki
Różowa woda w probówceJoker22pl, 01 kwi 2019 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Modliszki
Różowa rhombodera z Javy?Xetto, 19 lis 2017 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Norki amerykańskie Sapphire, kakadu różowa, silki jedwabiste, szczury Dumbo - na?Saphira123, 11 wrz 2015 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Zamienię papugę kakadu różową - na?Saphira123, 10 maj 2015 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Suseł Richardsona/ jeże pigmejskie Leucistic i inne/ G. rosea RED/ Kakadu różowa/ regius Bumblebee/ heterodonSaphira123, 05 wrz 2014 |
|
![]() |
Gość_Piteros_*
Napisany 01 kwietnia 2014 - 18:26
dobra, bo temat mnie interesuje...
Czytałem, że jasnoty są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2014 - 18:33
Gość_Piteros_*
Napisany 01 kwietnia 2014 - 18:38
Święta prawda!
Jestem zagorzałym przeciwnikiem monodiety. Jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2014 - 19:59
Dziękuję za odpowiedzi,rozumie,że teraz można podawać w małych ilościach,ale w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2014 - 04:04
Jasnota w porównaniu z sałatą ma mniej szczawianów wiążących wapń...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2014 - 16:55
Napisany 02 kwietnia 2014 - 19:48
Dzisiaj dałem mojemu legowi jasnotę,ale nawet jej nie tknął,wyjadł wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Piteros_*
Napisany 02 kwietnia 2014 - 20:15
U mnie jasnota od lat jest stałym dodatkiem. Legwan chętniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2014 - 20:36
Mój Hugo zjada tylko gałązki jasnoty z kwiatkami. Nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów