Biedna Agama, mam nadzieje że przetrwa do wizyty weterynarza :(
Jak dla mnie powinno się na każdego gada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 11:55
Biedna Agama, mam nadzieje że przetrwa do wizyty weterynarza :(
Jak dla mnie powinno się na każdego gada...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 14:03
Agamka już po weterynarzu
- skrajnie zaniedbany ,odwodniony,kachektyczny , zapadnięte gałki oczne w gardle masa piany - wtórne nadkażenia,
w jamie brzusznej po prawej stronie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 14:29
Ale masakra ... Jakie są rokowania wg weta ? Nadal nie chodzi ? Kręgosłup cały ? Miałaś podejrzenie, że kręgosłup złamany.
Napisany 17 marca 2014 - 14:34
Życzę powodzenia i wytrwałości. Gad ma jeszcze szanse.
Napisany 17 marca 2014 - 15:07
Nie mam słów co bym zrobiła temu typowi!! Cały by nie wyszedł z moich rąk!
Wstrętny potwór bez serca ,sk.....jeden!
Moni dałam Ci telefon to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 15:19
Ale masakra ... Jakie są rokowania wg weta ? Nadal nie chodzi ? Kręgosłup cały ? Miałaś podejrzenie, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 15:54
Napisany 17 marca 2014 - 16:11
Ewo - weterynarz zalecił , ma jakieś przewężenie i muszą zacząć pracować po woli jelita a gerberka też mam :) , ale nie wszystko na raz.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 17 marca 2014 - 16:58
możne zadzwoń do jakiejs straży dla zwierząt lub Animalsu ich powinno zainteresować takie zachowanie tego gnoja, bo policja to cie oleje a sama nic nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 17:18
Mam zamiar złożyć oficjalne doniesienie na policję o znęcanie się nad zwierzęciem
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów