Witam, wczoraj kupując mrożonki w sklepie zoologicznym sprzedawca do mnie zagadał jakiego mam węża itd. ma w sklepie zbożówke która jest jego i nie jest na sprzedaż, o dziwo jego zbożówka(4 lata) biega po terra jak poparzona przy otwarciu terra wali się nie ręce itd. Mam pytanko czy zbożówki takie są czy to cecha osobnicza? ja mam regiusa i co nie włoże ręki do terrarium(ręcę myje minute przed włożeniem ich do terrarium) to regius się napina i oddycha w takim tempie jakby miało go rozsadzić, czemu on jest taki niespokojny? oczywiście wiem żeby nawet terra nie otwierać 3 dni po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: "agresywność" regiusa x
Zamienię
Wędkarstwo spining SG4 Penn na ptaszniki lub regiusaTozan, 21 gru 2025 |
|
|
|||
Problem z temperaturą w terrarium dla regiusa – różnica między podłożem a powietrzemRob3006, 10 lis 2025 |
|
|
|||
terrarium
Węże
terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 |
|
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Oddam regiusasiniak, 19 lis 2024 |
|
|
||
zachowania
Węże
Przyzwyczajanie Regiusa do dwóch osóbVojo, 23 cze 2025 |
|
|
Napisany 13 marca 2014 - 10:43
Regiusy są bojaźliwe, ale rzadko reagują agresją. Młode częściej niż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2014 - 18:12
jak go wezme to spokojny chociaż oddycha podobnie. ale juz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2014 - 19:03
A jak duży jest?
Raczej to normalne zachowanie ;) nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2014 - 21:08
ma jakieś 65-70cm(przyrost po wylince złapał dobre 10cm na długości),...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2014 - 21:39
Napisany 13 marca 2014 - 23:30
Każdy wąż ma inny charakter, co prawda mam tylko zbożówki,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 marca 2014 - 11:45
zbożówki z opowieści sprzedawcy.
Nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 marca 2014 - 13:32
A właśnie, mój też jest CB13 ale to możliwe że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany