Witam, bardzo proszę o pomoc! Moja agama ma 3 lata, kupiłam ją co prawda we wrześniu zeszłego roku, bo poprzedni właściciele po prostu chcieli się jej pozbyć. Od października chodziłam z nią do weterynarza, bo przestała jeść( wcześniej jadła jak szalona, owocki, warzywka, owady), zaczęła biegać jak opętana, kupki zaczęły pojawiać się codziennie, wszędzie, w terrarium, pokoju, wszędzie, a zawsze była to tylko jej wanienka! U weterynarza zaczęli robić dziwne rzeczy -lewatywy, przeczyszczanie, płukanie. Na USG i RTG skierowali mnie do kobiety która na niczym się nie znała, powiedziała "ma jajeczka, ale to chyba, bo nie znam się". I tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 09:51
Podobne tematy: Agama po zabiegu x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 08 lutego 2014 - 10:26
Póki agami nie ma w domu, dokładnie wymyj i zdezynfekuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 10:31
Dodam jeszcze,że wywal te drewnojady jeśli je masz jeszcze. Mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 10:45
Niestety próbowałam wielu rzeczy, szarańcze, mączniki, świerszcze, owoce, warzywa i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 10:52
Wcześniej była pewnie markotna ze względu na stan - źle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 10:57
Markotna to mało powiedziane, nie ma co się dziwić skoro...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 11:00
Napisany 08 lutego 2014 - 11:24
Aneta kup jej mole woskowe tak, jak mówili poprzednicy. W...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 14:12
Tak, do poprzedniego lekarza brak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lutego 2014 - 15:12
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów