Witam, zwracam się do was, drodzy forumowicze z pytaniem od czego zależy częstotliwość oddawania kału u agamy brodatej? Już wyjaśniam o co mi dokładnie chodzi, moja Agamka była w terra kwarantannowym parę tygodni - kokcydioza wyleczona, badanie kału po wyleczeniu i miesiąc później potwierdziło to że Agamka jest zdrowa. Między czasie zbudowałem mu nowe terrarium, po przełożeniu do nowego terra nie było żadnych problemów z aklimatyzacja, jedzeniem, jadł normalnie. Wypróżniał się początkowo co dwa dni (tak jak w terra kwarantannowym podczas kąpieli, tak się nauczył inaczej nie chce), lecz po jakimś czasie ten czas uległ zmianie najpierw były to 4...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 15:44
Podobne tematy: Częstotliwość oddawania kału x
rozmnażanie
Ptaszniki
Częstotliwość wydawania młodych Janalychas Tricarinatusversikuba, 03 lis 2024 |
|
|
|||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Częstotliwość karmienia agamyNowicjusz123, 02 lip 2023 |
|
|
|||
żywienie
Wije
Skolopendry - częstotliwość karmieniaAzterias, 23 maj 2023 |
|
|
|||
żywienie
Węże
Python królewski karmienie częstotliwość.xManiuSx, 07 gru 2022 |
|
|
|||
żywienie
Ptaszniki
Częstotliwość karmienia Chromki L3Vermin, 30 sie 2022 |
|
|
|
Napisany 04 lutego 2014 - 16:53
Napisany 04 lutego 2014 - 17:19
Jakby moja nie robiła 15 dni to chyba już bym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 17:57
Możesz podawać troszkę mniej wapnia, np opuszczać jedno - 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 22:02
Nie powinien leżeć cały dzień w kryjówce i spać-bo tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 23:04
Kąpie go co dwa dni, a wody nie chce pić.
Napisany 04 lutego 2014 - 23:09
Spróbuj poić smoczka z pipetki, strzykawki, lub go po prostu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 23:19
Pić nie chce a kąpiele ma co drugi dzień. A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 23:24
Jeżeli jest rzadko pod promiennikiem, to wkładaj ją "ręcznie" na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany