Witam jestem nowy w temacie terrarystyki. Własnie jestem w trakcie budowy mojego pierwszego terraium z płyty meblowej,i mam pytanie co do zewnetrzego generatora mgły.Mianowicie jaki generator zapewni mi dobre nawilzenie i zajebisty efekt wizualny(wiem wężowi jest obojętny wystój),czyli gesta mgłę na podłożu z kokosa.Terra jes budowane pod BCI czli wilgotnosc musi byc dosyc wysoka,terra ma wymiary 120x50x50.Prosze o odpowiedzi z własnych doswiadczen z froggerami,nie musi byc najtanszy ,ale skuteczny.O to foto generatora jakiego znalazlem co o tym sądzicie?
Napisany 31 stycznia 2014 - 20:18
Podobne tematy: PYTANKO O GENERATOR MGŁY x
tematy ogólne
Mięczaki
Generator pary u Achatina AchatinaBaturka ![]() |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Zamglawiacz/ generator mgły/ gdzie kupić?Newt99, 14 sty 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Czy w terrarium z liśćcami mogę umieścić generator pary aby podkręcić wilgotność?straszyki, 11 mar 2021 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
generator mgły/fogger dla w terra zbożadualleg, 12 mar 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Generator pary Trixie Fogger XL, kamień grzewczy i termostat RT2C.xtobinx, 13 lis 2020 |
|
![]() |
Napisany 31 stycznia 2014 - 21:32
Miałem kupić sobie ten fogger od ZooMedu, ale poczytałem i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez wiktor_g99, 31 stycznia 2014 - 21:35.
Napisany 01 lutego 2014 - 08:36
Dzieki wiktor_g99 fajne rozwiazanie warto to rozwazyc,jakbys jeszcze mogl dołączyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2014 - 08:48
Działa tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2014 - 08:52
Dobra dzieki,chyba sie skusze za ta cene to nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 lutego 2014 - 09:11
Napisany 01 lutego 2014 - 09:27
Dzieki tribolonotus fajne filmiki i ciekawe terra,ja już zamówiłem takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów