Witam
Mam parkę imago tych straszyków i w opisie do nich jest napisane że samiec siedzi na samic kopulując do kilku dni a mój siedzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 stycznia 2014 - 18:32
Witam
Mam parkę imago tych straszyków i w opisie do nich jest napisane że samiec siedzi na samic kopulując do kilku dni a mój siedzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kupię
Straszyk diabelski (Peruphasma schultei) - sub imago / imagodeter, 16 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Straszyki
Straszyk na moich oczach traci kończynyJawa, 12 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Straszyk australijski lichen morphvantis_terra, 20 lis 2024 |
|
![]() |
|||
linienie
Straszyki
Straszyk stracił haczyki podczas linieniaDWN, 18 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
linienie
Straszyki
Straszyk nowogwinejski subimago - kilkudniowe zrzucanie wylinkiDWN, 15 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 22 stycznia 2014 - 20:59
Nic nie rób. Sama natura ;)
Napisany 23 stycznia 2014 - 15:43
Ok dzięki.
Jestem trochę niedoswiadczony :-D
A mam jeszcze jedno pytanie: Na jakim podłożu mam je inkubować suchym czy mokrym? Bo jest wiele teori...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 stycznia 2014 - 16:00
Teorii i sposobów inkubacji jest tyle co hodowców :) Prawda uniwersalna jest natomiast taka, że przesuszone jaja są do wyrzucenia, zaś w trzymanych w zbyt...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Khonsu, 23 stycznia 2014 - 16:01.
Napisany 23 stycznia 2014 - 16:01
Napisany 23 stycznia 2014 - 16:08
Ok
Te teorię przeczytałem na tym forum, tak sobie czytałem różne tematy i na nie natrafiłem.
Napisany 23 stycznia 2014 - 19:42
@[member="Khonsu"] - co za waciki dokładnie? Płatki kosmetyczne, takie okrągłe? Też wpadłem na ten pomysł ale żona/matka miały tylko jakieś nasączone ekstraktem aloesowym (made in...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2014 - 10:59
Ja używam wacików kosmetycznych(do demakijażu) i się sprawdzają :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów