Od środy jestem szczęśliwą posiadaczką 2 gekonów płaczących, mieszkają sobie w terra 30x30x40 cm (jak rodzice przywykną może pomyślimy o czymś większym :D) Nie mam w terra ogrzewania ale to nie problem gdyż stoi ono obok terrarium z żółwiem i żarówka pada szczęśliwie na oba zbiorniki więc jest "ciepełko". Mam pytanie ile dać im na aklimatyzacje? Kiedy zacząć podawać pokarm i liczyć ze on zniknie? Narazie podałam w pierwszym dniu papke z jabłka ale była nie ruszona, w drugim dniu podałam świerszcze, które teraz szczęśliwie skaczą sobie po mieszkaniu -.- (już wiem że trzeba zmienić świerszcze na coś innego -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 22:49
Podobne tematy: Gekon płaczacy aklimatyzacja x
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
2g I 3.5g gekon orzesiony potrzebuja swiatla UVB?Rikze ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 17 stycznia 2014 - 23:37
Napisany 17 stycznia 2014 - 23:59
Gadziny mają około 8cm myśle że owocówki to dla nich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2014 - 09:13
Jeżeli chcesz aklimatyzowac te fajne gady to tal :...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_nietoperek96_*
Napisany 18 stycznia 2014 - 10:41
Świerszcze skaczą po mieszkaniu?! W jaki sposób uciekły?! Jeśli świerszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2014 - 12:21
Też mnie ciekawi jak te świerszcze się wydostały. :neutral: Myśle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_nietoperek96_*
Napisany 18 stycznia 2014 - 17:39
Dziewczyno! Leć do sklepu po nowe terra, a nie tutaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_nietoperek96_*
Napisany 18 stycznia 2014 - 23:39
Co się stało? A no terrarium jest nieszczelne, a jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 stycznia 2014 - 09:52
Wysłane z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów