Co o tym sądzicie? Słusznie? Niesłusznie? Czy kara jest adekwatna?
Osobiście jestem ciekawa tych "nieodpowiednich" warunków, czyli "ciasnego" terrarium.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2014 - 23:10
Co o tym sądzicie? Słusznie? Niesłusznie? Czy kara jest adekwatna?
Osobiście jestem ciekawa tych "nieodpowiednich" warunków, czyli "ciasnego" terrarium.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
Czy osoba dwunastoletnia może mieć pytona królewskiego i go zarejestrować samemu?Mantises ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Sprzedam Pytona KrólewskiegoDawid33, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię pytona birmańskiego tygrysiego samca samiceGadogad, 04 paź 2024 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
Napisany 11 stycznia 2014 - 23:27
Słusznie, choć kara moim zdaniem zbyt niska.
Sprawa była onegdaj długo dyskutowana tu na forum. Okazało się też, że to jedna z naszych forumowych "koleżanek".
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 11 stycznia 2014 - 23:30
Dokładnie, przypominam sobie ten temat. Tłumaczyła się bodajże tym, że nie miała akurat nic "na stanie" i podała małego kotka bo nie chciała żeby wąż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2014 - 23:34
Uważam, że powinna zostać ukarana za sam sposób karmienia (żywe, w obecności dzieciaków, jak przedstawienie), natomiast jestem pewna, że gdyby skarmiła np. trzy szczurki, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 stycznia 2014 - 23:39
Napisany 12 stycznia 2014 - 00:19
Napisany 12 stycznia 2014 - 10:50
Czyli myszy, króliki można zabijać bez problemu a kota już nie? Nigdy tego nie rozumiałem. Królik nie czuje bólu czy co. Wąż jak spotka kota...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 stycznia 2014 - 11:02
Napisany 12 stycznia 2014 - 11:27
Memento mnie też to dziwi...
A, mnie nie, ale nie hoduję pytonów, ciekawe jak pyton znajdzie w naturze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez mantiss111, 12 stycznia 2014 - 11:54.
Napisany 12 stycznia 2014 - 11:35
Tylko ciekawe jak pyton znajdzie w naturze kotka, choć z królikiem też będzie trudno.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów