Ja bym nigdy, nawet chorego gekona nie oddała ZA DARMO. A to dlaczego? Z prostych przyczyn! Za darmo to każdy byle gówniarz, byle łajdak i ile by tu jeszcze wymieniać, może sobie po prostu wziąć mojego gekona i potraktować go najgorzej jak to tylko jest możliwe. Wiem, że nawet jeśli sprzedam za np. 50 zł (bo wiadomo, że taniej trzeba), to nie są przecież grube pieniądze i też ktoś nieodpowiedzialny może kupić, ale jak wiadomo, raczej ludzie, którzy chcą mieć gada tylko jako zabawkę albo do jakiś niecnych celów, nie chcą wydać na to złamanego grosza i szukają takich, co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_nietoperek96_*
Napisany 28 grudnia 2013 - 20:57
Podobne tematy: Dylemat - oddawać czy odsprzedawać chore gekony x
Sprzedam jaszczurki
Kolorowe gekony lamparcie cb25 - Diablo blanco, Tremper, PatternlessREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony phelsumy i nie tylkolakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Gekony płaczące na sprzedaż/wymiana.SMG97, 18 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Dwa zjawiskowe gekony lamparcie z terra lub bezKamiga, 05 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 29 grudnia 2013 - 15:31
Proszę, nie krytykujcie zaraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2013 - 22:20
saillemia chciałam oddać jakiś czs temu chorego gekona,ale po części...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez edzia812, 29 grudnia 2013 - 22:21.
Napisany 30 grudnia 2013 - 14:10
saillemia chciałam oddać jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2013 - 17:56
Zdecydowanie zgadzam się z Saillemią. W takim wypadku rozmowa i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 grudnia 2013 - 23:38
Powiem dosadnie... trzeba mieć mocno nawalone we łbie, żeby brać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_nietoperek96_*
Napisany 06 stycznia 2014 - 00:56
A jak będziecie mieć pewność, że osoba, która odpowiedziała wam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2014 - 14:06
Pięknie teoretyzujecie, ale schemat przy oddawaniu chorych gekonów jest jeden:
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_nietoperek96_*
Napisany 06 stycznia 2014 - 16:35
Po pierwsze zbieracze gekonów lamparcich tak ISTNIEJĄ również w czasach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 stycznia 2014 - 17:04
Jakbyś nie zauważył to jest dział o GEKONACH LAMPARCICH, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów