Mam pytanie
Czy w terrarium ( chodzi mi o sztuczne ) roślinki muszą być koniecznie z zoologocznego ?
Czy można kupić w kwiaciarni albo jakimś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2014 - 19:07
Mam pytanie
Czy w terrarium ( chodzi mi o sztuczne ) roślinki muszą być koniecznie z zoologocznego ?
Czy można kupić w kwiaciarni albo jakimś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Regius samiec + terrariumbibosz1, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrariumbobis33, 29 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 05 stycznia 2014 - 19:14
Można kupić w zwykłym sklepie tylko dobrze trzeba je umyć, a najlepiej pogotować chwile we wrzątku
Napisany 05 stycznia 2014 - 19:16
Szczerze nie sądzę aby różnica w tworzywie sztucznym była wielka pod względem szkodliwości.
Problem w tym, że być może rośliny z zoologa są mniej łamliwe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2014 - 20:13
Uważaj na chińskich producentów. Jeśli roślinki nie są malowane i nie mają elementów które się kruszą to nie ma znaczenia.
Napisany 05 stycznia 2014 - 22:45
Najwazniejsze żeby obserwować czy smok nie podjada.
Chyba 2 miesiące temu mieliśmy na forum dramatyczny przypadek ze dorosła agamka najadła się sztucznych lisci-i mimo ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 stycznia 2014 - 14:29
Napisany 10 stycznia 2014 - 15:28
Napisany 12 stycznia 2014 - 01:02
Moesz kupic wszedzie tylko po zakupie zdezynfekować i wyparzyc :) Proste :)
Napisany 13 stycznia 2014 - 12:55
Nasza próbowała podgryzać sztuczne kwiatki więc od razu wyciągnąłem. A trzykrotki mam 2 i wymieniam co kilka dni no i oczywiści stoi w chłodniejszej części...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów