Jaja mają tydzień i zaczeły robić się różowe i niektóre pleśnieją jak widać na foto nie zapadają sie no 3 szt na 45 lekko sie wciągneły ale tylko lekko. Dodam ze wermukulit tez jest lekko rózowy... co to może być pomocy
Napisany 16 grudnia 2013 - 20:20
Jaja mają tydzień i zaczeły robić się różowe i niektóre pleśnieją jak widać na foto nie zapadają sie no 3 szt na 45 lekko sie wciągneły ale tylko lekko. Dodam ze wermukulit tez jest lekko rózowy... co to może być pomocy
tematy ogólne
Płazy
Pleśniejące odchodyDaisyLuna, 02 lip 2022 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Różowe plamki i dziwna kupaRawka85, 15 lut 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Różowe odchody u Hapalopussanches, 08 cze 2016 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
rozmnażanie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Jajko lamparta rozowe,brak tarczki?czarek304, 31 maj 2015 |
|
![]() |
||
![]() |
terrarium - pozostałe tematy
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Plesniejace patykiakirwa12, 17 gru 2014 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 16 grudnia 2013 - 20:57
Jeśli jaja kameleonów tak szybko zaczynają pleśnieć,a warunki w inkubatorze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2013 - 21:52
tak to jest perlit kupiłem nie to co miałem mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2013 - 21:57
Możesz inkubować w perlicie sporo osób tego używa z powodzeniem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2013 - 22:01
już przelożyłem do ziemi, mam nadz że teraz i pleśń...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 grudnia 2013 - 12:22
jajca są nie zapłodnione, ale warto potrzymać i dac im...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 grudnia 2013 - 14:00
ale ze wszystkie ? czy te różowe czy te co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 grudnia 2013 - 17:53
Te co widać na zdjęciu w moim odczuciu są "puste"....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 grudnia 2013 - 18:25
Czyli jaja zdrowe z zarodkiem powinny być śnieżno białe? a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2013 - 13:16
Czyli jaja zdrowe z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów