Niestety jak to w Polsce bywa w sklepach zoologicznych sprzedawcy mało wiedzą na temat zwierząt owszem zdarzają się wyjątki, ale jeżeli chodzi o terrarystkę to rzadko się spotyka kogoś na poziomie, sam ostatnio porobiłem zdjęcia i stwierdziłem że porozmawiam z tymi okropnymi lachonami aby pozabezpieczały kable i podłączyły do termoregulatorów a nie prosto do prądu, rozdzieliły regiusa od tygrysiego, żeby wsadziły kameleonowi wodospad lub coś innego z wodą w ruchu, inaczej zgłoszę to do inspekcji weterynaryjnej, w weekend jadę zobaczyć jak to wygląda... (oczywiście robiąc wywiad i pytając niewinnie "czy te kable powinny tak wystawać?" usłyszałem przekonującą odpowiedź... na temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: zrogowacenie łusek na głowie x
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Czarne plamki na głowie2face ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Białe kropki na głowie gekona lamparciegoGabrielx, 12 sty 2019 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Uszkodzenia łusek u węża zbożowegomamawezazbozowego, 17 kwi 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Uszkodzenie łusek/problemy z jedzeniemRozalia1998 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Dusiciele
Obtarcia na głowie?grunwald, 18 lut 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 13 grudnia 2013 - 09:36
Zostawiłam mysz na noc i rano się budzę i mysz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 grudnia 2013 - 10:24
Czyli najlepszy przykład na to, że nieważne jak długo wąż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2013 - 11:11
A jak tam sprawa z tymi łuskami na głowie węża?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2013 - 11:14
Wąż już był kąpany 2 razy ale niestety łuski są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów