Witam, mam 2 miesięcznego legwanka 35cm, okazało się, że mam złą Uv'kę - 10.0, a powinna być 5.0 . Za 3 tygodnie dostanę kieszonkowe ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 20:42
Podobne tematy: Brak UVB przez 3 tygodnie x
zachowania
Ptaszniki
Ptasznik zaatakowany przez KotaLenaDiablo, 14 maj 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Dogrzewanie skorpionów przez kilka godzin dzienniewindstoss, 15 lut 2025 |
|
![]() |
|||
![]() Brachypelma auratum nie je i sie ciągle wyczesuje i wszystkiego sie boj co się dzieje? (Wylinka byla 2 tygodnie temu)panPAJAK ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Projektowanie terrarium (terrariów) przez początkującegoconstrictor_warszawski, 12 kwi 2024 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wije
Reakcja ciała na substancję wydzielaną przez krocionogi - raportXetto, 19 lis 2023 |
|
![]() |
Napisany 07 grudnia 2013 - 20:49
jeśli ma to trwać rzeczywiście 3 tygodnie - zostawiłabym 10.0. Sama niedawno przerabiałam taką sytuację, kiedy spaliła mi się kolejna 5.0 a do dyspozycji miałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 21:02
jak cie nie stac na zarowke to po co brac legwana? jestem ciekawa terrarium, suplementacji i wilgotnosci.
Napisany 07 grudnia 2013 - 21:21
Przecież napisał że za 3 tygodnie będzie miał kieszonkowe. Może robi sobie miesięczne zakupy? A terrarium może zrobił jak miał jakąś ekstra kase (urodzinową, święta)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez kakamil, 07 grudnia 2013 - 21:24.
Napisany 07 grudnia 2013 - 21:36
nie chodzi o krytyczne nastawienie tylko o zycie, kieszonkowe to malo. Zima moze trwac dlugo i tez powie, ze kupi jesc za trzy tygodnie? a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 21:51
Przecież napisał że ma odłożoną ekstra kaske na weta na czarną godzine :) Zależy ile ma tego kieszonkowego :)
Jeżeli ma wszystko odpowiednio rozplanowane to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 22:10
ale takich glupich wypatkow z legwanem jest wiele, poza tym extra kasa w tym wypadku nie jest duza kwota, bo by kupil zarowke i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 22:15
Dostaję co miesiąc 200 gadziego kieszonkowego, zawsze starczy na moje gady, tymbardziej , że choduję karmówkę dla agamki i kamyka, a dla lega mam bazylie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 22:19
w takim razie gratuluje ci rodzicow i mam nadzieje ze twoj leg nie bedzie pochlanial tyle co moj teraz.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów