6 dni temu siostra kupiła mi Bazyliszka Pręgowanego. Martwi mnie to, że mimo iż w terrarium ma świersza, w ogóle nie chce go zjeść. Od dwóch dni daję mu raz dziennie przetartą marchew (w bardzo małej ilości), jeśli go nią nakarmię - zjada ją. Nie chce jeść samodzielnie. Chciałam się spytać, czy to normalne, że jaszczurki nie jedzą przez pewien czas po przeniesieniu ich na nowe miejce? I jeszcze mam pytanie odnośnie tego, jak powinny prawidłowo wyglądać jaszczurze odchody.
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 września 2005 - 20:19
Podobne tematy: Mam parę pytań związanych z bazyliszkiem pręgowanym x
warunki hodowli
Gekon lamparci (Eublefar)
kilka pytań o Eublefara lamparciego od początkującego.SheepHunter |
|
|
|||
Kilka pytań odnośnie węża zbożowego, jego hodowli, chorób, zachowaniaKubas86, 03 wrz 2024 |
|
|
|
||
Budowa, osprzęt
Pokój hodowlany - kilka pytańDAMIAN.pozdro600, 05 paź 2023 |
|
|
|||
warunki hodowli
Krokodyle
Theraphosa blondi - Kilka pytań do hodowców.Patryk3870121, 25 wrz 2023 |
|
|
|||
tematy ogólne
Węże
Poszukiwana hodowla w woj.łódzkim i kilka pytań od osoby zielonejKaaaZa, 07 maj 2023 |
|
|
|
Napisany 17 września 2005 - 21:35
Zaznaczę od razu: straszliwym błędem jest kupowanie zwierząt w prezencie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2005 - 13:40
witam
najlepiej oklej terrarium papierem np.śniadaniowym tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
najlepiej oklej terrarium papierem np.śniadaniowym tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany