Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ucieczka karaczana tureckiego

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#11 Blackcoffee

Blackcoffee
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7930 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Twardogóra

Napisany 07 stycznia 2014 - 16:45

Kiedyś dawno temu rozlazło się to dziadostwo po domu... wtedy jeszcze moja narzeczona (obecnie żona) pomstowała, powiem Wam że dobre pół roku po przeniesieniu wszystkich turków do cieplarni która znajduję się 600 metrów od domu znajdowałem ciągle to cholerstwo... przypuszczam że ich rozwój trwał w warunkach domowych bardzo długo.. żadnych młodych nigdy nie znalazłem, przeważnie były to dorosłe samce, a były dosłownie wszędzie, najwięcej w łazience , w zlewozmywaku,wannie,pod prysznicem...wstawałem codziennie o 1 , 3, 5 rano i wybijałem wszystko co się rusza(żeby i tak wkur***** żona więcej nic nie znalazła)... tak naprawdę pomogło "przechłodzenie" domu podczas naszej nieobecności, przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Blackcoffee, 07 stycznia 2014 - 16:46.

Podobne tematy: Ucieczka karaczana tureckiego     x

#12 abell

abell
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5128 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 07 stycznia 2014 - 17:20

haha :D Mialem tak samo ze swierszczami w mieszkaniu, az...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 mantid

mantid
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8066 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 07 stycznia 2014 - 19:46

Cóż, karaczany tureckie są gatunkiem tropikalnym, ale w naszych domach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 opath

opath
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4332 dni

Napisany 07 stycznia 2014 - 21:05

coasz na myśli piszac ze moga byc grozne dla zwierzat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 mantid

mantid
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8066 dni

Napisany 07 stycznia 2014 - 22:00

Te płytki nie działają kontaktowo tylko uwalnia się z nich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.