Szukałem i czytałem już multum tematów na ten temat bo zależało mi na tych pajączkach. Normalnie karmiłem i poiłem samiczkę C.darlingi i pociągła 2 miesiące. Już liczyłem ,ze będzie linieć i może jej przejdzie (czytałem gdzieś ,ze komuś pajak chory na DS wyzdrowiał po wylince) i łudziłem się że i może mnie się uda uratować pajączka. Nie chce zakładać nowego tematu i zaśmiecać forum tematem ktory byl juz wiele razy poruszany. Była to tylko dygresja z mojej strony :)
Karmienie oseskami B.vagans B.albopilosum i B.smithi
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 listopada 2013 - 22:18
Podobne tematy: Karmienie oseskami B.vagans B.albopilosum i B.smithi x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosły samiec Tliltocatl vagansBlack_Kruk, 06 lis 2025 |
|
|
|||
początkujący ptaszniki
Ptaszniki
Proste karmienie ptasznika pomaranczowo kolanowegobartosh44 |
|
|
|||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Karmienie agamy karłowatejDikimolo |
|
|
|
||
Hurt 300 szt T vagans L1 z mojego rozmnożenia z dokumentem PIWExclusive_Chondros, 02 paź 2025 |
|
|
|||
Promocja 2+1 GRATIS E.murinus L2,P.sp. Akcaya L1,P.sp. Machala L1,Ch.natanicharum L2, O.violaceopes L1,G.pulchripes L1,Tliltocatl vagans L3Baagor, 23 wrz 2025 |
|
|
Napisany 13 listopada 2013 - 23:47
Pamiętajmy, że w naturze zawsze jest 50-50 i pająki rzeczywiście...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 01:48
Z punktu widzenia hodowli pajęczaków,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2013 - 09:37
dlaczego bezsens? łatwiej wyhodować 1kg...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany