Cieszę się ze agamce lepiej-bo zawsze chodzi mi o dobro smoków.
Jeśli chodzi o świerszcze to zupełnie niepotrzebnie założyłam że wiesz ze dużych się maluchom...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 listopada 2013 - 23:43
Jeśli chodzi o świerszcze to zupełnie niepotrzebnie założyłam że wiesz ze dużych się maluchom...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 04 listopada 2013 - 23:46
Ale mała agamka której odległość między oczkami wynosi około 0,5 cm dostaje w takiej wielkości owady karmowe i ma mniejszy żołądek od dorosłej agamki a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 listopada 2013 - 23:51
Jeśli chodzi o świerszcze to zupełnie niepotrzebnie założyłam że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Kornel14443, 04 listopada 2013 - 23:52.
Napisany 04 listopada 2013 - 23:53
chłopie odczep się już od Ewki. Skoro Pani hodująca 20 lat gady(a nie tylko agamki ) ma większą wiedzę i lepsze rady niż osoba, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2013 - 00:04
Skoro wiesz o czym mówię to ja nie wiem na prawdę po co te słowa :
Swierszcz swierszczowi nie rowny wiec...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2013 - 00:05
chłopie odczep się już od Ewki. Skoro Pani hodująca 20 lat gady(a nie tylko agamki ) ma większą wiedzę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2013 - 00:08
Co do ilości spożywanego pokarmu jest to mega indywidualna sprawa. Smok może jakiś czas jeść po świerszczy 20 a któregoś dnia tylko pare. Może też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Makto, 05 listopada 2013 - 00:14.
Napisany 05 listopada 2013 - 00:13
Co do ilości spożywanego pokarmu jest to mega indywidualna sprawa. Smok może jakiś czas jeść po świerszczy 20 a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2013 - 00:17
Napisany 05 listopada 2013 - 00:29
Fajnie że są ludzie którzy wszystko potrafią "ocenić" po zdjęciach...
Nic nie wiesz o Ewie , pokazujesz to w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów