Ja myślałem żeby zrobić sześcian + drzwi z profili,
W sufit, dno, boczną i tylną ścianę wspawać "stopery" do których przymocował bym sklejkę, i dodatkowo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2014 - 08:24
Ja myślałem żeby zrobić sześcian + drzwi z profili,
W sufit, dno, boczną i tylną ścianę wspawać "stopery" do których przymocował bym sklejkę, i dodatkowo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 21:16
Takie Pytanko...
Mieliście kiedyś tak że po dwóch dniach bez jedzenia gdy karmicie kamyki podchodzą one do świerszczy i zamiast je wciągać jak makaron...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 21:24
Nie karmisz ich codziennie?
U mnie czasem tak bywa to wtedy zmieniam karmówke na inna hihi moze znudziły sie im swierszcze
Napisany 03 kwietnia 2014 - 21:31
Karmię codziennie ale akurat brakło mi świerszcz bo takie obżarciuchy .... Jutro spróbuję dać im czyste bez Wapnia ..
No ale dziś to samiec...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez DevG, 03 kwietnia 2014 - 21:32.
Napisany 03 kwietnia 2014 - 21:50
U mnie czasem wsadza glowe do pojemnika i tak patrza i tez nic nie zjedza. daj kilka takich i kilka takich zobaczysz co im bardziej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 22:02
Moj ma to samo, zanim zlapie i sie zastanowi to wszystkie wylaza z pojemnika.
Wrzuc mu z 2-3 muchy to go pobudzi do polowania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 22:05
Ja w wieku 5 miesiecy daje srednia szarancze i potrafia po 3 szt wciagnać.
Napisany 03 kwietnia 2014 - 22:13
A pokaż jak Twoj kamyk wyglada w wieku 5 miesiecy?
Moj z ogonem ma jakies max 10 cm, sprzedawca jak kupowalem mowil ze ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 22:18
10 cm z ogonem i 5 miesiecy?
Wiesz ciezko okreslic wielkosc kameleona do miesiecy .Kazdy kameleon jest inny i rosnie swoim tempem .
Ale moj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2014 - 05:55
Ja swojemu zacząłem ostatnio dubie wprowadzać i bardzo je polubił no i mają lepsze wartości odżywcze od świerszczy. Ale ciągle najbardziej smakują mu mączniki, szkoda,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów