Potwierdzam jakim prawem? tym bardziej że Rasta_Gecko odpisał nam i nie usunął postów czyli jak moderator nie usuwa to czemu pomocny to robi? Mamy wolność....czytaj dalej....
czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
KAMELEON CAFE
Napisany 03 czerwca 2014 - 09:20
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:06
Ja mam takie pytanie czy moge mojej 10 miesięcznej samiczce dać karaczany czy nie zaczopuje jej.
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:22
Zalezy jakie karaczany, ale oczywiście w tym wieku może jest dorosłe karaczany dubie , tureckie itp oraz może jeść szarancze imago .
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:33
Ja swojej 6 miesiecznej daje karaczany dlugosci +/- 3 cm i szer +/- 1 cm i radzi sobie co prawda karaczan jest syty bo ma....czytaj dalej....
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:34
Jeden taki wystarczy na kilka godzin? możesz mi wyjaśnić twój sposób karmienia ?
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:37
Moze zle powiedzialem, z rana daje ok 5 duzych swierszczy, wracam z pracy ok 13 i daje takiego karaczana i potem ok 16 znowu daje....czytaj dalej....
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:42
A pomyślałeś o trawieniu kameleona w nocy jak nie może sie wygrzać ? Ja własnie dobrze Cie zrozumiałem bo od razu się domyśliłem że karmisz....czytaj dalej....
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:53
Zalecane jest i praktycznie każdy to stosuje , karmienie do południa . Ja i tak mam inna metodę karmienia zaczerpieniętą z zagranicznych stron . Od....czytaj dalej....
Napisany 03 czerwca 2014 - 16:55
No ja tak karmie od samego poczatku i nie zauwazylem jakichkolwiek problemow. Jedynym problemem jest to ze nie moge go oswoic bo gdy tylko wloze....czytaj dalej....
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów