Hej. Przygotowuję prezentacje o skorpach na moją uczelnię i mam do was pytanie. Czy ktoś z was ubiegał się o zezwolenie na zwierzaka z II kategorii i czy udało mu się takie zezwolenie otrzymać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Podobne tematy: Skorpiony z II kategorii. x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
ptaszniki,skorpionyMarik8414, 06 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Skorpiony, ptaszniki, amblypygiBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
Pająki właściwe, Uropygi, amblypygi, Skorpiony i ptasznikiPsalmopeus, 24 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Europejskie skorpiony - nowe gatunkiBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
Skorpiony i spółkaYyakari, 28 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 26 października 2013 - 22:51
Znam kilka osób, które ubiagały się o takie pozwolenie. Sam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2013 - 23:14
A ja znam osobę, która takie zezwolenie otrzymała. I w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2013 - 23:21
W związku z tym to że pisałem z autopsji i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2013 - 00:38
Dziękuje za odpowiedzi. Generalnie spodziewałem się że właśnie wy będziecie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2013 - 02:03
W związku z tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2013 - 06:32
Niestety, jest kilka punktó, których nie da się spełnić (przynajmniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2013 - 10:30
Napisany 27 października 2013 - 15:14
Niestety, jest kilka punktó,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2013 - 15:39
Są kraje gdzie jest większa swoboda, do takich krajów należy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów