Posiadam Felsume od tygodnia wiem czym i w jaki sposób ją karmić natomiast nigdzie nie przeczytałem z jaką częstotliwością podawać np gerberki czy miód z palca. Moja felka ma ok 17cm długości zastanawiam się ile taki smok powinien zjeść niedużych świerszczy czy mączników. Zdaję sobie sprawę że karmienie to indywidualna sprawa każdego osobnika natomiast chciałbym usłyszeć jak to jest w wypadku waszych Felsum.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam/
Napisany 11 października 2013 - 18:50
Podobne tematy: Ilość pokarmu dla felsum madagaskarskich. x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
T. sanctivincenti, H. baviana - PROMOCJA MAJÓWKOWA - tanio, ilość ograniczonaLolexxen, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
T. sanctivincenti L1 PROMOCJA NA WEEKEND - tanio, ilość ograniczona!Lolexxen, 26 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
T. sanctivincenti L1 PROMOCJA NA WEEKEND - tanio, ilość ograniczona!Lolexxen, 26 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Spora ilość nadwyżek, samice, samce, maluchy ptaszników! T. seladonia i inne!Bobaz, 12 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Spora ilość nadwyżek, samice, samce, maluchy ptaszników!Bobaz, 13 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 12 października 2013 - 13:11
Generalnie dawkowanie jedzenia zależy od wieku jaszczurki. Maluchy karmi się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 października 2013 - 16:51
Rozumiem, że dobrym modelem było by podawanie pokarmu aż do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 października 2013 - 09:46
Taa..
Napisany 13 października 2013 - 22:57
Szczerze mówiąc myślałem, że na tym forum jest więcej posiadaczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów