Jestem właścicielką Jeżyka od dwóch tygodni i jeżyk wciąż mnie nienawidzi ! Po przeprowadzce dałam mu trzy dni spokoju na zapoznanie się z sytuacja puszczałam po pokoju, wydawał się zadowolony z życia, ale niestety nie daje się brać ani dotykać, od razu się kuli i syczy. ;( Sytuacja się jeszcze pogorszyła jak buszując w pokoju zaplątał sobie nóżkę w jakąś zbłąkaną nitkę, bardzo ciasno i łapka zrobiła się czerwona ! Od razu zabrałam się za uwalnianie łapki ale że Ziemniaczek nawet się dotknąć nie dawał, musiałam siłą ;( Okropnie było przy tym krzyku i wyrywania. Teraz syczy nawet jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 16:54
Podobne tematy: Ratunku ! Mój jeżyk mnie nienawidzi :( x
![]() Blady język agamy brodatejKarpik000, 04 lut 2023 |
|
![]() |
|||
zachowania
Jeże
Mały jeżyk długo śpi!Caliope ![]() |
|
![]() |
|||
jaszczurki
Początkujący hodowcy jaszczurek
Żółty język i podniebienie u agamypogonavit, 10 lip 2020 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
moja agama dziwnie się zachowuje i ma wytknięty językItachiosama, 28 cze 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Jeż pigmejski. Jeżyk. Hodowla, metryka.Paulina_mickey ![]() |
|
![]() |
Napisany 06 października 2013 - 17:36
Ile empatii w twoim poście, no tak zapomniałam że widocznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 17:53
Niecały tydzień to bardzo niewiele. Daj mu czas. Mój uparciuch...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 17:56
Dzięki za słowa otuchy !
Mogę coś zrobić żeby było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 18:08
Napisany 06 października 2013 - 18:08
Mój przestał fukać po tygodniu oswajania. Metoda 30 minut dziennie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 19:22
mój jeż podczas qilingu był straszny ale nie obchodziło mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 19:58
Staram się być cierpliwa :( Trochę nie wiem jak trzymać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 20:12
W dzień jeże śpią weź go na nogi na rozłożonym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów