witam! dziś zauwazylem jak moja agama brodata-35 cm-7 miesiecy-zjada drewienka z podloza-wczesniej juz widzialem jak w kupie byly drewienka jakies pojedyncze ale myslalem ze to z powodu ze agama podczas rzucania sie na miske z jedzeniem mogla jakies wrzucic przypadkowo czy cos-ale dzis widzialem jak normalnie chodzila i ,,podjadała" je sobie jak by to byla normalna karmowka.jaki moze byc tego powod? jak moge temu zapobiec aby sie nie zaczopowala ?
Napisany 30 września 2013 - 22:47
Podobne tematy: agama zjada drewienka x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 października 2013 - 08:36
Witaj,drewienka natychmiast usunąć i położyć ręczniki papier.
Napisz co agamka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 października 2013 - 14:03
Moja agama miała krótki okres i próbowała drewienek. Miała to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 października 2013 - 14:52
zaszła mała pomyłka co do dlugosci agamy-jak sie codziennie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 października 2013 - 21:48
No duża dziewczynka ta Twoja kobitka:))
Jak ma na imię?:))
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 października 2013 - 21:41
7miesięczna agamka powinna już jeść raz dziennie. Ja bym stawiała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 21:01
Witam. Podłączę się do tematu gdyż mam podobne pytanie. Dzisiaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Tadamtadam, 24 października 2013 - 21:03.
Napisany 24 października 2013 - 21:12
A jak duży ten kawałek, tak mniej więcej oczywiście? Jutro...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 21:34
Na szczęscie nie był on aż taki duży, oczywiście nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 21:35
Witaj:))
Tak jak Kalinka radzę codzienne i długie ciepłe kąpiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów