witam to tak mam 2 gekony lampacie classic i hypo carrot tail classica mam od czerwca hypo od lipca. Nie dawno zmieniłem terrarium poprzednie było 50x35x35 teraz jest 105x50x50 ale do rzeczy , Od 2 tygodni zauważyłem że gekony praktycznie nie jedzą , nie wychodzą z kryjówek zrobiły się nieufne nie wchodzą na rękę (wcześniej pchały się oba) , felicji (hypo) zdarza się wyjść wtedy gdy położę parę mączników zjada je , ale niepokoi mnie to ponieważ pokarm nie znika z miski dostają witaminy + wapń temp w terra w dzień 26 stopni wieczorem mniej pokojowa ok 21-22 jest się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2013 - 22:49
Podobne tematy: czy coś się dzieje z gekonami ? x
terrarium - pozostałe tematy
Węże
Coś się dzieje z ogonemKuchi9595ddds ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Czy gekon orzęsiony może żyć z gekonami płaczącymi?Quba_, 02 lis 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Brachypelma auratum nie je i sie ciągle wyczesuje i wszystkiego sie boj co się dzieje? (Wylinka byla 2 tygodnie temu)panPAJAK ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw czerwonolicy coś się dzieje z karapaksemMiko_bs, 19 lut 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Terrarium 100x45x90 z gekonami i agamamiStrator, 11 mar 2021 |
|
![]() |
Napisany 26 września 2013 - 05:19
Człowieku 26 stopni a ma być 35-37 stopni na wyspie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2013 - 07:02
Dla lampartów lampa UVB chyba coś Ci sie pomyliło. Lamparty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2013 - 08:17
Jak jaszczurki zaczynają się inaczej zachowywać to ja zawsze podejrzewam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2013 - 08:44
Ojej to jest proste. Jaszczórki sa apatyczne i nie chce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2013 - 11:54
okej dziękuje wam za informacje jadę kupić oświetlenie grzewcze pozdrawiam
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów