Mycie terra wieczorem miałem na myśli każdy wieczór w czasie kwarantanny:) Może faktycznie trochę nieprecyzyjny tu byłem. Dziękuję za korektę :). Dodam jeszcze,że co do mycia, to jeżeli agama nie lubi kąpieli, to można ją spłukać prysznicem. Ma to nawet lepszy skutek, bo woda bieżąca dokładniej domyje + jeszcze szczotkowanie agamy miękką szczoteczką do zębów, tak jak Pani Ewa wspomniała z uwzględnieniem szczególnym kloaki i łapek(coś może powłazić pod pazury jesli wdepnie w kał)
Napisany 25 września 2013 - 22:02
Podobne tematy: Zarobaczona młodziutka Agama Brodata x
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo, 02 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
|
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
|
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
|
Napisany 25 września 2013 - 22:24
Podłoże całe wywaliłam, rozłożyłam papierowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2013 - 22:32
Wszystko jest aktualne. Najlepiej w piątek, bo wtedy nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2013 - 08:27
Tak,kąpiel to stres dla maluszka-ale nie masz wyjścia.
woda musi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2013 - 19:32
Kąpiel za nami :) Leoś biedny cały zesztywniał, ewidentnie cała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 października 2013 - 18:02
A u mnie w sumie to tak :
Terrarium dokładnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 października 2013 - 10:03
Piotrek-jak juz karmisz na przymus-to lepiej dać kurczaka ze słoiczka-tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 19:52
45 cm :) Z nią jest tak, że czasami je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 21:37
Gerberek z kurczakiem-ostatecznie z indykiem-żadnych mieszanek,zupek czy rybek!
Samo mięsko.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 października 2013 - 21:39
Ok, z fabryki już raz zamawiałem i nawet gratisa dostałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany