Agama ma okolo 13 cm wiec myslalem ze takie terra jak narazie wystarczy .Dzieki za info nie mam zamiaru zameczyc zwierzaka tylko poprostu brak wiedzy sprawil ze pytam nie rozumiem takich komentarzy jaki napisal mi "vess666" nie odpowiedzial mi na zadne pytanie ktore zadalem wiec koment byl niepotrzebny. Za wszystkie inne szczerze dziekuje. Nie mialem zadnego pojecia na temat tych zwierzakow malo czytalem szczerze sie przyznam do sprawy zle podszedlem hoduje glownie ptaszniki i na tym sie znam wiec myslalem ze agamce wystarczy swiatelko i jedzonko, wilgotnosc. Strone pogona odwiedzilem bede sie stosowac do wskazowek ktore mi daliscie. Jeszcze raz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 września 2013 - 16:12
Podobne tematy: Zakopana Agama brodata x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 września 2013 - 17:58
A jest tyle artykułów z którymi można a nawet trzeba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 września 2013 - 21:13
Żle się zaczęło ale Filip przejął się swoją niewiedzą i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 września 2013 - 21:48
Na dzisiaj kupilem gerberka dla dzieci. Witaminki kupie jutro wapn...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2013 - 08:38
Agamka się zakopuje bo jest zestresowana i się aklimatyzuje.Jakie masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów