mam do was pytanie. Mam dwie gadziny. Około dwóch tyg temu wymieniłem im terra. Po tyg aklimatyzacji zachowywały sie w stosunku do nas normalnie. Wchodzily na ręce jadły jak zawsze. Dwa dni temu większa na nasz widok zaczęła zachowywać sie w sposob nerwowy. Ucieka zakrywa sie ogonem,sztywnieje. Czym może to być spowodowane. Mamy ją około 3m.
Napisany 05 września 2013 - 10:24
mam do was pytanie. Mam dwie gadziny. Około dwóch tyg temu wymieniłem im terra. Po tyg aklimatyzacji zachowywały sie w stosunku do nas normalnie. Wchodzily na ręce jadły jak zawsze. Dwa dni temu większa na nasz widok zaczęła zachowywać sie w sposob nerwowy. Ucieka zakrywa sie ogonem,sztywnieje. Czym może to być spowodowane. Mamy ją około 3m.
Podobne tematy: Nerwowa agama x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
warany/agama kołnierzasta/błotnajakubek21111, 08 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 05 września 2013 - 10:54
Napisz coś więcej może;
Gatunek (nazwa łacińska i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 12:44
Gatunek (nazwa łacińska i dodatkowo potoczna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 15:20
Mogą to być początki dominacji i tego, że smoki już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Makto, 05 września 2013 - 15:21.
Napisany 05 września 2013 - 15:42
Ale to chyba bała by się tej drugiej a nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 21:04
Witaj-mnie się niepodoba to wyginanie,więc trzeba by to poobserwować!Kojarzy mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 22:16
Karmię je do oporu właśnie dwa razy dziennie. To wyginanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2013 - 07:47
Ale pomijając fakt jedzenia wyginania ogona czy też wielkości. Zastanawiam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2013 - 09:15
A terrarium jest w tym samym miejscu co poprzednie? Może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2013 - 11:33
Terra stoi w tym samym miejscu wszystkie przyrządy do jego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów