zawsze jeśli sobie ktoś nie radzi z problemem to najlepszym pomysłem jest zamieść go pod dywan i na to nie patrzeć...
Czekam na dalsze info, pozdro
Napisany 28 sierpnia 2013 - 08:35
zawsze jeśli sobie ktoś nie radzi z problemem to najlepszym pomysłem jest zamieść go pod dywan i na to nie patrzeć...
Czekam na dalsze info, pozdro
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam parkę Agam brodaty Zero plus samca red bluePeter_frostax, 25 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam boa constrictorkpgum, 20 lut 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam regiusasiniak, 19 lis 2024 |
|
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam patyczaki Warszawarobal76, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam 4-letniego żółwia greckiego z terrarium i całym wyposażeniemMarliK ![]() |
|
![]() |
Napisany 29 sierpnia 2013 - 23:33
Wielka chwała Ci za to co robisz dla tych gadów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2013 - 23:33
Dobra Robota ale za takie traktowanie zwierząt przez tamtego lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2013 - 09:35
przynajmniej dobrze że oddał zwierzaka a nie zagłodził na śmierć....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2013 - 23:26
puki co bez większych zmian od jakiegoś czasu dziąsła smarowane...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 października 2013 - 13:53
Powodzenia z gadem i brawa za podejście. Swoją drogą to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2013 - 15:43
boa na etapie zaleczenia rany zagojony skóra napięta powoli zwiększa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 października 2013 - 20:14
co za gnój bierze zwierzę i doprowadza do takiego stanu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2013 - 15:54
Brawo!!
Mam tylko nadzieję, że tamten człowiek nie ma już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów