Cześć , ciepię na batrachofobię , sam nie wiem z czego to się wzięło , jak chodziłem do zerówki to nie bałem się żab wręcz przeciwnie , lubiłem je łapać i obserwować , po jakimś czasie po prostu czułem do nich jak by taki wstręt ,ale do końca nie wiem czy można tak to nazwać nie boję się małych i kolorowych żabek , najgorszy lęk powodują ropuchy i wyrośnięte żaby trawne , postanowiłem z tym walczyć , i kupiłem ''najobrzydliwszą" (według mnie batrachofoba) ropuchę agę jakieś 2 miesiące temu przyszło do mnie maleństwo ok 1 cm , obecnie już jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 sierpnia 2013 - 22:51
Napisany 10 września 2013 - 19:25
Cóż, pogawędki psychologiczne na forum o terrarystyce-tego jeszcze nie było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2013 - 19:32
Moja mama nie cierpi węży, stąd miałem spore problem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2013 - 20:11
Ha! Ciekawy sposób walczenia ze strachem - gratuluję pomysłu i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2013 - 20:28
Zacznijmy od tego, że opisywane przypadki to walka ze strachem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2013 - 22:51
trzeba z tym walczyć zmierzyć się z strachem :-D
Napisany 11 września 2013 - 17:44
Dokładnie tak samo zrobilem jak sie bałem pająków :)
Teraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 14:26
fobie i lęki są straszne moje dwie koleżanki maja fobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 16:58
fobie i lęki są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 19:42
To czy wbijanie w zyłę jest bolesne nie zalezy od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów