W skrócie powyższe: Dziwi go fakt, że nie ma śladów ugryzień, krwi ani ,,trauma", być może chodzi o adrenalinę w organizmie, nei mam pewności. Natomiast ,,nasz kochany" czad jest nazywany cichym zabójcą, który pochodzi z rur wentylacyjnych (które uszkodził pyton) i osiada jak najniżej, czyli tam, gdzie dzieciaczki sobie słodko spały. Następnie ubolewa nad faktem, że pokazano tylko wycinki z jego wywiadu oraz wkurza go, że media nie głoszą już prawdy a tylko chcą sensacji.
Napisany 09 sierpnia 2013 - 22:07
racja mocna!!!!
Napisany 10 sierpnia 2013 - 04:01
@[member="Zsasz"]
Ciekawe czy na ciałach są ślady...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 09:55
Czekajcie kochani:) ,bo tu się coś wyjaśnia ...Zsasz ...o co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 11:16
Wg mnie skoro już miałbym ich dusić to zjadłby co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 15:41
Nie wiemy do tak do końca jak węże zachowują się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 15:49
Dla mnie fajnie brzmi ,,SPLOT" okoliczności... tak jakoś :D Co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 15:50
I zgodzę się z Epi,bo on długo ma pytony i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 15:54
Ja podzielam to zdanie, mnie najbardziej dziwi, że skoro media...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2013 - 16:31
Tlenek węgla działa na zasadzie blokowania dostępu do tlenu na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów