Mówisz do mnie?
Gekon orzęsiony - rozpoczynam hodowlę, podstawowe pytania
Podobne tematy: Gekon orzęsiony - rozpoczynam hodowlę, podstawowe pytania x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Sprzedam hodowlę ptaszników Szczecin lub wysyłkaNawolno, 13 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 03 sierpnia 2013 - 12:07
Dobra nie wprowadzajmy nerwowej atmosfery : D. Może i Twoje intencje są dobre, ale zdziwiłabyś się ile na tym forum było postów od dzieciaków które...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2013 - 13:23
Jak już pisałam to nie jest moje pierwsze zwierzę. Mam u siebie traszkę i aksa - oczywiście nie można porównywać ich do gadów, które potrzebują...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2013 - 13:37
Po pierwsze - mała lekcja obsługi forum - pod nickiem i danymi, na samym dole, masz zaznaczoną płeć użytkownika. Z tego względu nie byłam pewna,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2013 - 13:49
Wybacz, byłam zdenerwowana i nie spojrzałam na płeć...
Nie pisałam też, że karaczany mi nie pasują. Pytałam bo nie uważałam, że dostałam wyczerpującą odpowiedź...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 sierpnia 2013 - 15:27
Gargulcowe są podobne do orzęsionych, prawda? Czy wymagania mają podobne, np jeśli chodzi o terrarium?
Napisany 04 sierpnia 2013 - 01:21
Napisany 04 sierpnia 2013 - 18:17
Dziękuję za wszystko, jak na razie zostanę przy hodowli płazów, a co do gadów - będę o nich czytać, znalazłam już więcej informacji o roślinożercach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2013 - 16:32
świerszcze bananowe, które nie "cykają" i nie robią tyle hałasu co zwykłe. Nie skaczą też tak daleko, ale są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów