Noga do amputacji,podzwoń po weterynarzach.To nie jest skąplikowana czynność i kazdy wet. powinien ją wykonać.
Do wody dodaj witaminy 1-2 kropelki.
Jak nie znajdziesz pomocy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2013 - 05:04
Noga do amputacji,podzwoń po weterynarzach.To nie jest skąplikowana czynność i kazdy wet. powinien ją wykonać.
Do wody dodaj witaminy 1-2 kropelki.
Jak nie znajdziesz pomocy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
zdrowie
Aksolotle
Łapa aksolotla po ugryzieniu - co robić?Xerphis, 28 lut 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Aksolotle
czarne łapki aksolotlaToriTheSnail, 11 mar 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Aksolotle
Białe kropki na skrzelach aksolotlaAngelika1703 ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam w dobre ręce Aksolotla MeksykańskiegoGewel, 07 mar 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam aksolotla w dobre ręceAgnieszka123, 06 sty 2022 |
|
![]() |
Napisany 27 maja 2013 - 16:55
A witaminki jakieś konkretne czy zwykłe dla płazów?
A gdybym nikogo nie znalazła to jak mam zrobić to sama? zdezynfekować nożyczki(tylko czym żeby pozniej nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 maja 2013 - 17:54
ja stosuję fishtaminę f-my sera
Napisany 27 maja 2013 - 18:53
Jak nikogo nie znajdziesz kto się podejmie zabiegu to ci napiszę jak to masz zrobić.
Dbaj o wodę(codzienna wymiana całej) .Do 2lwody dodaj 1 płaską łyżeczkę soli niej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 maja 2013 - 13:54
Noga odcięta, zrobiłam to sama (poinstruowała mnie Pani weterynarz z Poznania) z wielkim bólem serca.
Proszę o info czy jest to zrobione dobrze:
I jaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 maja 2013 - 18:20
mam pytania :
jakie wymiary akwarium
czy prostokątne czy panoramiczne
zdjęcie całego akwarium (jak zabudowane)
wymiary (długość aksolotli) aksów
czym i jak często karmione.
Napisany 28 maja 2013 - 19:23
Ciecie powinno być wykonane z nadmiarem nie uszkodzonej tkanki,Na zdjęciu widac poszarpane ranę,to mnie trochę niepokoi.Wnioskuję ze zrobiła to Pani w miejscu tam gdzie było największe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez robert1108, 28 maja 2013 - 19:28.
Napisany 28 maja 2013 - 19:49
Tak myślałam że za mało uciełam, ale mam nadzieje że to mu się zregeneruje??? Zrobiłam to tak jak Pan pisze w miejscu gdzie to odstawało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 maja 2013 - 20:49
głównym ekspertem od zdrowia jest Robert, ale ja bym do wody dodawał jeszcze esencję z ketapangu lub herbaty. Działa jak "naturalny" antybiotyk, przeciwzapalnie.
Łagodząco /...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 czerwca 2013 - 20:51
co z obiecanymi zdjęciami???
Nie lekceważ tej sprawy.Coś zaobserwowałaś?
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów