Witam, a więc tak jak w temacie myślę o zakupie zbożówki a oto moje pytania myślę że pomożecie ;p
1)czy mogę trzymać zbożówkę w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:14
Witam, a więc tak jak w temacie myślę o zakupie zbożówki a oto moje pytania myślę że pomożecie ;p
1)czy mogę trzymać zbożówkę w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Maluchy, podrostki, samce, samice (dobre ceny)Adri724, 22 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Dziwny wygląd kału zbożówkimiyamane, 06 cze 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam węże
Heterodony, Zbożówki, Pytonyvantis_terra, 17 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam Samicy zbożówki BLIZZARDMarioBlauuu, 25 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Dziwne zachowanie zbożówkiAronHores, 08 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:26
W sprawie tego dogrzewania to jest jakieś rozwiązanie w którym nie potrzebny jest prąd? Mam już agamę,żółwia trochę już zżera prądu xd rodzice się prują...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:34
Bez zużycia prądu będzie chyba ciężko. Ale kabel grzewczy i termoregulator to na prawdę groszowe sprawy także wiele rachunek nie wzrośnie. P.S Obliczaliście jakoś zużycie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:38
xd no może trochę przesadziłem ale kidyś to obliczałem wychodziło jakoś 80zł z haczykiem agama-150W zółw-50W i u żółwia jeszcze filtr nie pamiętam już ile...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2013 - 21:59
Kable są różne, a ich moc dobierasz odpowiednio do wielkości terrarium. Do prądu podłączasz termoregulator, a do niego kabel grzewczy. Musiałbyś poczytać o zasadzie działania...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2013 - 06:09
Aha dzięki xd
Napisany 30 kwietnia 2013 - 22:41
Kalkulator kosztów energii :D
http://wieszjak.pl/narzedzia/kalkulatory/15,kalkulator-kosztow-energii.html
może Ci się przyda :P
Napisany 30 kwietnia 2013 - 23:00
nie wiem czy dobrze rozumiem ale chcesz trzymać młodego zbożaka w faunaboxie ? czy chodzi o jeszcze inny pojemnik ? bądź co bądź nie lepiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów