czytają dalej tylko zalogowani terraryści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
Napisany 29 lipca 2013 - 09:47
Napisany 29 lipca 2013 - 14:29
Napisany 29 lipca 2013 - 18:00
ja też tak wtedy robiłam z tym małym wstężykiem ale wtedy chciał bardzo uciekać i mi go żal było :( jadł i kupki robił i....czytaj dalej....
Napisany 29 lipca 2013 - 18:41
Nie musisz ich przecież zmywać codziennie; poza tym słabszy osobnik ma większe szanse jeśli jest odizolowany i nie musi konkurować z innymi.
Napisany 13 sierpnia 2013 - 21:33
Eh, nie myślałem, kurcze, że jestem taki miękki. To nie było łatwe - oddać własnoręcznie wychodowany przychówek na karmę. Jednak z drugiej strony obiecałem na....czytaj dalej....
Napisany 13 sierpnia 2013 - 22:01
Ja tam nie mam wyrzutów; nic się nie kluje więc wyrzucam jajka albo oddaję znajomej (rarytas jej brodacza). Ostatnio kopulowały mi albopicty i fulici :)....czytaj dalej....
Napisany 14 sierpnia 2013 - 13:38
Nie chodzi mi o to, że to okrutne( jestem ze wsi, nie obce mi świniobicie, zarzynanie kurczaka na rosół itp.) , tylko że przyzwyczaiłem się....czytaj dalej....
Napisany 14 sierpnia 2013 - 17:16
Akurat za domowym świniobiciem i dekapitacją kurczaków osobiście nie jestem ;) cóż, prawda jest taka, że przywiązać się można i do karalucha. Ja moje ślimaczki....czytaj dalej....
Napisany 30 sierpnia 2013 - 19:40
link bardzo dobry i większości ampularystów znany i lepiej by było jak byż go dał do podpiętego tematu ,,opisy mięczaków,, i myślę że czkot mogła....czytaj dalej....
Napisany 16 września 2013 - 21:27
o super;) dzieki zawsze to wieksze pole manewru:) ja ciagle tylko widze fulica fulica i koniec;) a to mi niestety odpada:(
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów