Jestem tu nowy a więc Witam Wszystkich zapalonych terrarystów!
Od malucha interesowały mnie zwierzęta egzotyczne i zawsze miałem czas na obejrzenie, poczytanie czy też porozmawianie o nich. Kiedyś zobaczyłem małą Naje monoklową i zachorowałem na nią. Była intensywnie ubarwiona, na górze prawie czarna, pod kontrastowo jasna. Dodatkowo jak usłyszałem że jad nie 'zabijający' to już wogule. Jednak jak wyrosłem to i wyrosłem z takich jadowitych pomysłów.
Teraz poważnie: zbożówka, wąż chiński czy może coś większego ale nie typowe dusiciele. Mam małego synka >7 latek, biorę więc jego zainteresowania i bezpieczeństwo pod uwagę.
Jednak ponoć chińczyk potrafi złapać nieźle za oko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2013 - 19:03
Podobne tematy: Wąż na początek - czyżby zbożówka? x
wybór zwierzęcia
Jaszczurki
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Żółwie
Początek, - Pomoc -Darax ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
łódzkie
Lekarze weterynarii
Weterynarz Łódź - zbożówkaXaia, 11 mar 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Jaszczurki
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
Samica P. Regius BEL + zbożówka UltramelPanAnonim ![]() |
|
![]() |
Napisany 21 kwietnia 2013 - 19:10
Jeśli nie zbożówka to polecam uwadze Lampropeltisy z grupy "mexicana"....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2013 - 19:16
Napisany 21 kwietnia 2013 - 21:33
W sumie to nie wiem co myśleć o tej agresji,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez pierreuser, 21 kwietnia 2013 - 21:34.
Napisany 22 kwietnia 2013 - 09:15
Wystarczy zachować troszkę rozsądku i nie pozwolić wężowi zbliżyć się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 09:18
Chomiki, króliczki, szczurki, myszki - zwierzaki de facto polecane dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 14:26
Mnie w sumie kot rozdrapywał jak chciał od małego a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 16:03
Może nawet uszkodzić powierzchnię oka a w ekstremalnych sytuacjach można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 16:13
Napisany 02 maja 2013 - 18:54
Pooglądałem, poczytałem, nawet temat w dusicielach założyłem. Znalazłem coś niesamowitego....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez PzkpfwVI, 03 maja 2013 - 18:56.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów