Witam , opiszę tu przypadek mojej agamy. Na początku zjadała podłoże (kostka bukowa), ale robiła normalnie kupy, zmieniłem kostkę na ręczniki papierowe, siedziała na nich dość sporo, dopiero niedawno, jakiś miesiąc temu wsypałem z powrotem kostkę bukową i wszystko było ok, aż nagle nie zrobiła kupy przez 4 dni. Zafundowałem jej ciepłą kąpiel z masażem brzuszka i zrobiła w wannie kupę już po 5 min kąpieli. Myślałem, że wszystko wróciło do normy, lecz znów to samo, nie załatwiła się przez następne 3 dni, więc powtórzyłem kąpiel i masaż, agama zrobiła kupę po minucie w wannie podczas kąpieli. To było 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2013 - 18:25
Napisany 15 kwietnia 2013 - 18:33
Wypełnij te informacje, będzie łatwiej pomóc;)
Gatunek (nazwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2013 - 18:56
Gatunek (Agama Brodata):
Data zakupu ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2013 - 22:05
Witaj:))
Dobrze że położyłeś ręczniki-bo lepiej jak nie będzie jadła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 kwietnia 2013 - 08:13
Napisz również jak często dajesz wapń, a jak często witaminy....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2013 - 15:30
Badanie kału było po zakupie Agamy i wyszło pozytywnie. Karmię agamę co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2013 - 15:50
Badanie kału przeprowadza się raz na kwartał, więc pora najwyższa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 maja 2013 - 11:41
No więc moi drodzy, z moją Agamą jest wszystko ok,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów