Posted 02 April 2013 - 13:24
Similar Topics: Agama brodata drgania/drżenie torsu i początkowej części ogona x
Kupię
Agama motylowa, tarczowiecStarted by mpret, 28 May 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Agama motylowa, tarczowiecStarted by mpret, 28 May 2025 |
|
![]() |
|||
![]() |
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowuje i nie wypróżnia się od półtorej tygodniaStarted by PatrX, 08 May 2025 |
|
![]() |
||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Redukcja części hodowli!Started by Cywil, 16 Mar 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
Oddam w dobre ręce agamę brodatą!Started by krawuczke ![]() |
|
![]() |
Posted 02 April 2013 - 13:36
Jeśli dobrze pamiętam to drżenia pojawiają się przy przegrzaniu oraz hipowitaminozie.
Temperatura dzień/noc (uwzględniając wyspy ciepła i chłodu): DZIEŃ: wyspa ciepła:......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 02 April 2013 - 13:45
Agama bardzo często przebywa poza żarówką grzewczą, sama wychodzi i wchodzi do terrarium, kiedy jest za gorąco odchodzi w chłodniejsze miejsce, gdy chłodniej wraca pod......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 02 April 2013 - 17:56
ivek zgadzam się z tobą ,ale tak czy siak ma za wysoką temp. a przy okazji jak tam Bronka ta moja ulubienica :)
Posted 02 April 2013 - 21:24
Przede wszystkim brak badania kału na pasożyty. Wiem, że jestem monotematyczna, ale zarobaczenie jest przyczyną zachorowania wielu gadzin. Nawet drżenia pojedyńczych partii mięśni jest niepokojące-......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 05 April 2013 - 17:05
UVB ma 3 miesiące, witaminki zmienię na te polecane. Wapń dostaje na drewnojadach raz w tygodniu + te EXO TERRA Electrolyte &......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Attached Files
Edited by Camsuser, 05 April 2013 - 17:15.
2 user(s) are browsing this forum
0 members, 2 guests, 0 anonymous users