Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Agama brodata - senna, ale przyjmuje pokarm. Czy to zimowanie?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 MarlenaSup

MarlenaSup
  • Nowy terrarysta
  • Z nami od: 4604 dni
  • United Kingdom

Napisany 29 marca 2013 - 16:55

Witam !

Moja Ksiezniczka od trzech dni spi oczywiscie budzi sie na jedzenie wygrzeje sie troszke i leci do domku spac . Kilka dni temu byla u lekarza ,pielegniarka ja zbadala i stwierdzila ze jest zdrowa :) Ale przed wizyta nie spala wiec nie zapytalam o to . Wiec zaczela zimowac? Prosze o pomoc !!! Czytalam tu na forum ze wiele agamek zasypia w tym czasie i nie jedza ale moja wcina za trzech ! Dostalam ja w styczniu kiedy miala pol roku (ale nie jestem pewna) teraz ma dlugosc 35 centymetrow ! Prosze o PoMOC!!! DZIEKUJE!!!

Podobne tematy: Agama brodata - senna, ale przyjmuje pokarm. Czy to zimowanie?     x

#2 drowen

drowen
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4845 dni
  • Polska / Podkarpackie / Rzeszów

Napisany 29 marca 2013 - 17:10

wypelnij tabele

#3 kalinka

kalinka

Była moderator oraz współautorka pogona.pl

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 5030 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 29 marca 2013 - 17:20

Proszę podać wymagane informacje https://www.terrarium.pl/topic/368895-regulamin-formularz-opisujacy-problem-i-tytulowanie-tematow/ 

Jest za młoda na zimowanie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 ewkagamma

ewkagamma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5548 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 29 marca 2013 - 23:39

Witaj,do tego co pisze Kalinka dodam,zebyś nie pozwalała agamce wchodzić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.