Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

zdrowie

- - - - -  
Gekon zachorował- co mu jest ?!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
23 odpowiedzi na ten temat

#21 mariusz_d

mariusz_d
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5648 dni
  • Polska / Śląskie / Świętochłowice

Napisany 21 marca 2013 - 21:46

Napewno temat wapnia dal mi duzo do myslenia, jednak ciezko mi uwierzyc ze mbd moglo Ja wykonczyc jednego w ciagu 24 godzin (max 36 doliczając noc przed pojawieniem sie objawów).

Sasser ja mam nieco inny ogląd na całą sytuację, ale może po kolei. Fotka ze zdrowym gekonem została zrobiona 20 lutego (wiesz każda fotka ciągnie za sobą Exif :) ) a wiec miesiąc temu a nie 24 czy 36 godz. Gekon nigdy nie otrzymywał prawidłowo suplementów (witaminy w ostatnim okresie, a wapnia wcale), w tej sytuacji natura podpowiadała gekonowi poszukiwanie ich w terrarium, za zwyczaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Gekon zachorował- co mu jest ?!     x

#22 Sasser2oo6

Sasser2oo6
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4609 dni
  • Polska / Mazowieckie / Mława

Napisany 21 marca 2013 - 22:44

nie pisalem ze 24/ 36 godzin temu bylo robione to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 mariusz_d

mariusz_d
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5648 dni
  • Polska / Śląskie / Świętochłowice

Napisany 21 marca 2013 - 22:46

Ja absolutnie nie robię Ci żadnych zarzutów, moim zdaniem taki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 tribolonotus

tribolonotus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4761 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 21 marca 2013 - 22:51

Młody ma racje czasu nie cofnie życia mu nie zwróci....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.