Eh szczury to jadly ale upolowane przez siebie same, fakt z mrozonkami szczurzymi jeszcze nie probowalem, moze to je zacheci :) Jak na razie z glodu nie padaja, przeglodze 2-3 tygodnie i zobacze jak to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)@adam28i pisales, ze karmisz gadziny myszami, a probowales szczura? Ma inny zapach, wiec moze "szczur na goraco" zacheci weze? Sposob machania karmowka tez wplywa na efekt. Mrozonka wlozona w sploty glodnego weza niekiedy potrafi zachecic do ataku. Wazne jest, zeby obiad byl dobrze podgrzany, oraz suchy - niektore weze nie lubia mokrej karmowki. Kombinuj, i nie spiesz sie, jedna proba na tydzien. Powodzenia.
Karmienie mrozonkami pytona krolewskiego.
Napisany 19 marca 2013 - 21:15
Podobne tematy: Karmienie mrozonkami pytona krolewskiego. x
Sprzedam węże
Sprzedam Pytona KrólewskiegoDawid33, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
Czy osoba dwunastoletnia może mieć pytona królewskiego i go zarejestrować samemu?Mantises ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Kupię
Kupię pytona birmańskiego tygrysiego samca samiceGadogad, 04 paź 2024 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
Napisany 19 marca 2013 - 21:41
Najlepiej, jak beda jadly wylacznie szczury. Sa pozywniejsze, i latwiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2013 - 15:52
Najlepiej, jak beda jadly wylacznie szczury....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2013 - 17:44
Najlepiej, jak beda jadly wylacznie szczury....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2013 - 19:15
A powiesz mi, w jakim wieku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 08:33
Mnie zdarzyło się przestawiać na mrożonki tej jesieni kilka dorosłych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2013 - 08:29
Napisany 26 marca 2013 - 08:42
Jest jeszcze jeden sposób, po którym ja osobiście przestawiłem jednego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2013 - 11:17
Może pomóc, bo ja myślę, że u regów to jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2013 - 16:19
Zasada jest banalna, zapewniasz idealne warunki w terrarium i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów