Na pewno trzeba podnieść wilgotność, starą wylinkę trzeba smarować, ale nie wiem czym, nie chce wprowadzić w błąd. Smarowanie przez tydzień i próba usunięcia mechanicznego starej wylinki, ona sama nie odpadnie. Poczekajmy aż ktoś powie czym to smarować, ja myślę o wazelinie, na pewno nie smarowałbym oczka olejem i parafiną. Polewanie wodą raczej nic nie da.
Napisany 18 marca 2013 - 17:09
Podobne tematy: Dostałam swojego Smoka w prezencie i nie wiem, jak się z nim obchodzić x
aspekty prawne
Mięczaki
Lissachatina immaculata* złożył jaja i nie wiem co z nimi zrobićBombinaBombina05 ![]() |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Agamy - brodata i karłowata
Różnica w łuskach na ogonie. Nie wiem czy mam się martwić.Brodyr, 18 mar 2025 |
|
![]() |
|||
pająki
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Witam, nie wiem czy H.pulchripes nadaje się na 4 ptasznika.Majnaczriks ![]() |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie smokaAdex, 21 cze 2021 |
|
![]() |
Napisany 18 marca 2013 - 17:18
No ona juz tydzień nic nie widzi. nie moge patrzeć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2013 - 19:55
Spróbuj na dobry początek delikatnie przykładać jej namoczony wodą wacik/ręcznik...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2013 - 21:08
Jestem ciekawa jak taki gekon na wolności sobie radzi jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2013 - 21:13
Wiele gekonów sobie z tym nie radzi często jest to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2013 - 09:29
Weź rumianek i zaparz.
Po ostudzeniu letnim rumiankiem (tu zwróc uwagę aby nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2013 - 18:59
Jeśli gekon ma problemy z oczami - zabierz go do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 marca 2013 - 19:09
Jeśli gekon ma problemy z oczami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 marca 2013 - 21:35
Na pewno trzeba podnieść wilgotność, starą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 marca 2013 - 23:31
Trzeba jak najszybciej udać się do weta i tyle na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów