Obecnie obserwuję sporo kopulujących parek, widziałem też kilka samic składających jaja :)
A jaki masz gołębnik? Ciężko będzie utrzymać Ci w nim imago (jak jest nieszczelny to po prostu odlecą)
Napisany 21 kwietnia 2013 - 13:31
Obecnie obserwuję sporo kopulujących parek, widziałem też kilka samic składających jaja :)
A jaki masz gołębnik? Ciężko będzie utrzymać Ci w nim imago (jak jest nieszczelny to po prostu odlecą)
Archiwum ogłoszeń
Larwy czarnego żołnierza (Hermetia Illucens)Nat4pets ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Larwy Czarnej Muchy Hermetia Illucens - żywe WapńHyza874 ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Larwy muchy Hermetia illuscens-karmówka oddamtokow, 22 paź 2019 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Czarna mucha (Black Soldier Fly) Hermetia illucensGeloss88, 04 lut 2019 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Black Soldier Fly (Hermetia illucens) PILNE!werka6 ![]() |
|
![]() |
Napisany 05 maja 2013 - 13:02
Stan obecny: pojawiły się pierwsze larwy w dużej ilości. Tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 maja 2013 - 10:59
Napisany 13 maja 2013 - 19:23
Super relacja :), ze swojej strony mogę potwierdzić wszystko :).
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 14 maja 2013 - 06:58
Napisany 05 czerwca 2013 - 12:53
ale czy larwy podawane żywe nie przegryzą układu pokarmowego np....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 czerwca 2013 - 12:57
Osobiście mam drzewołazy ale nie odważyłem się im ich podać....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 czerwca 2013 - 11:04
Witam,
Mam pytanie do ludzi którzy wiedzą coś na temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 czerwca 2013 - 17:19
Tego pewnie nikt jeszcze nie testował (tzn traktowania jako podstawowa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów