Mam ją dopiero od wczoraj od około 11, mam włącznik czasowy który ustawiłem od 9 rano do 21 wieczorem. A ten rozmiar może być dlatego że poprzednia właścicielka wzieła agamę bez żadnej wiedzy i nie miała ona przez parę miesięcy żarówki UVB, była ospała nie chciał jeść, itp, miała wtedy robione nawet badanie na pasożyty, i wszystko było w porządku. Ale jak zakupiła tylko żarówkę UVB to podobno odżyła, wcinała wszystko, biegała, itp. Zakryte ma prawie całą przednią szybę, ma tylko po lewej i prawej stronie z 5 cm szpary. Zakupiłem również dzisiaj takie witaminy: "Sera reptil Reptimineral C"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Moja agama sie zakopuje w podlozu i siedzi z zamknietymi oczami, pomóżcie :(
Napisany 10 marca 2013 - 00:54
Podobne tematy: Moja agama sie zakopuje w podlozu i siedzi z zamknietymi oczami, pomóżcie :( x
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama dziwnie się zachowujePatrX, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Brak jedzenie słaba aktywność siedzi w mokrej kryjówce.Ciupa, 04 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 10 marca 2013 - 01:25
Wapń musi byc bez witaminy d3 to raz a dwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 09:59
Napisany 10 marca 2013 - 11:02
Możesz włączać jej lampy wcześniej-i gasić też wcześniej,bo jak terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 15:12
Dobrze, jak odkryję terra to tak zrobię :)
Narazie jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 17:04
No i mam jeszcze jedno pytanie, wczoraj zauważyłem że agama...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 17:47
Może masz zaduch w terra i szuka świeżego powietrza ?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 19:25
No przed chwilą zrosiłem całe terrarium, i zobaczymy jak będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 22:30
Zraszaj koniecznie-ale nie psikaj wodą na maluszka.
Terra jest zakryte,ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 marca 2013 - 21:02
Nom dobrze, zraszam terrarium już. Otwory oczywiście nie są zakryte....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów