Witam.. Mam aksolotla bardzo mocno pokaleczonego przez żółwia.. Odgryziona prawa przednia łapka i lewa tylnia, poobgryzane skrzela,i duża rana na ogonie, właściwie odgryziona górna częś ogona.. czy są jakieś szanse że to się zagoi? co muszę zrobić żeby się zagoiło? proszę o dokładne instrukcje.. aks zachowuje się normalnie tylko ma mały apetyt.. aktualnie przebywa w pojemniku w zimnym nieogrzewanym pokoju w którym temperatura wynosi jakieś 13 stopni.. bardzo proszę o pomoc.. mogę go przełóżyć do akwarium 100L tylko nie wiem czy ma miec ono filtr i podłoże.? czy może to wyjąć.? zdjęcia narazie mogę wrzucić tylko takiej jakości.. ale po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 19:02
Podobne tematy: aksolotl mocno okaleczony przez żółwia. Jak mu pomóc.? x
początkujący żółwie
Żółwie wodno-lądowe
przygotowania do żółwiadominik4621, 21 wrz 2025 |
|
0 |
|
|
||
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
zachowania
Ptaszniki
PROSZĘ O PILNĄ POMOC z bardzo niepokojącym zachowaniem dopiszczonej samicy Psalmopeus irminia.teraphosa21, 30 lis 2025 |
|
0 |
|
|
||
Kupię
Kupię żółwia egipskiego, lub giwiaździstegoNorturu, 09 lis 2025 |
|
0 |
|
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam żółwia greckiego Testudo hermaniiKazaneq, 09 wrz 2025 |
|
0 |
|
Napisany 03 marca 2013 - 19:06
Teraz przede wszystkim włóż Aksa do lodówki (tego jestem pewien)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Ambystoma38, 03 marca 2013 - 19:13.
Napisany 03 marca 2013 - 19:28
ok.. to czekam.. :( mam nadzieję że mi pomoże..
Napisany 03 marca 2013 - 19:53
Jestem zdruzgotany Twoją nieodpowiedzialnością graniczącą z głupotą.
Tyle na początek
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 19:58
Chyba sie niezrozumielismy.. napisałam że mam aksolotla pogryzionego przez żółwia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2013 - 20:22
... to ten co go trzymał z żółwiem.
na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 21:34
Poproszę o wyrażne zdjęcia okaleczonych miejsc,zwłaszcza kończyn.Moze zajść potrzeba ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 marca 2013 - 00:56
Bez wyrażnych zdjęć nie pomogę ,takze jeżeli Pani odwiedzi te forum...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany