Hej, właśnie dziś zauważyłem, że moja samica ma już na sobie, białe maleństwa. To moje pierwsze rozmnożenie skorpionów, no i oczywiście mam kilka pytań... Czy jak już zejdą, to trzeba je wyłapać i przenieść do osobnych pojemniczków? Czym by je łapać, przecież są takie małe i nie chciałbym ich uszkodzić. Kolejne pytanie, to czym najlepiej karmić takie małe skorpiony?
Napisany 28 lutego 2013 - 13:26
Podobne tematy: Euscorpius carpathicus rozmnożenie. x
Zamienię
euscorpius tergestinus L1 na inne zwierzakipawllo8, 29 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Pamphobeteus ultramarinus L1/2 własne rozmnożenie A.mesomelas i inne!!jorijogidan ![]() |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Ptaszniki
[Rozmnożenie] Lampropelma nigerrimumKamil19870401, 03 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
Euscorpius corcyraeus L2 rarytas i inneBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Euscorpius i skolopendryBartekR ![]() |
|
![]() |
Napisany 28 lutego 2013 - 14:12
Najpierw musisz im zrobić niską temp.poniżej 20 stopni...aby była jakaś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 14:19
Dario masz jakieś źródła? (bez złośliwości, po prostu chętnię się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 14:32
Odławiam je co roku [obserwuje w naturze] ,hoduje i rozmnażam,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 14:58
Temperaturę mam 21 stopni, o wilgotność będę dbał i zobaczymy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 16:51
Gdy opuszczą samicę porozdzielaj je do osobnych pojemników. Możesz je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 17:18
Dario bez urazy ale zrobiłeś taki zamęt w Polsce wśród...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 17:37
Sam fakt, że ktoś co roku goni tyle kilometrów, żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 17:38
Co racja to racja, teraz nie wiadomo co się ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2013 - 20:51
Słaby postara się być mocny!!
Lekkie zamieszanie się zrobiło, co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów