WItam, jestem nowy na forum wiec z góry przepraszam jeżeli pisze w złym temacie. a wiec do sedna mam problem z agamami, polega na tym że samiec biega za samica i gryzie ją w kark. Jak czytałem w internecie to jest normalne podczas godów, bo ma czarną brode, macha głowa i ją gryzie. Ma już dwie małe rany na karku i może jestem przewrażliwony, ale poprostu się boje o nią . Jak wyczytałem to gody sa wpaździerniku a tu jest luty i takie coś ? co jest grane miesiące im sie pomyliły czy co ? Proszę o pomoc, jestem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 19:35
Podobne tematy: Para agam brodatych - zaloty, rany samiczki x
Sprzedam węże
Pyton Królewski samiczki CB24Buczi86, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samce samiczki niesexy Piła / wysyłkaDrCzaraS, 06 sie 2025 |
|
![]() |
|||
4 samiczki w pakiecie Wrocław.Geniculatus, 23 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton Królewski samiczki CB24ArekBu, 03 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samiczki maluchy podrostki Piła / wysyłkaDrCzaraS, 22 kwi 2025 |
|
![]() |
Napisany 25 lutego 2013 - 19:44
Czy masz samca i jedną samoce?
Trzymasz je razem w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 19:46
Niestety tak... Nie mam dwóch.. Kurcze dzwoniłem do byłego właściciela...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 20:09
Gatunek (nazwa łacińska i dodatkowo potoczna jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 22:09
Witaj,rozdziel agamki koniecznie.Jak nie masz 2-go terra to przedziel to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2013 - 18:28
Witam, mam znowu problem, samiec już się uspokoił i jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2013 - 18:46
Wic ile czasu masz agamki ? Wstaw zdjęciei wypełnij tabele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lutego 2013 - 19:00
Wylinka więc może nie miech apetytu,wypełnij tabele bedzie łatwiej pomóc.
Napisany 27 lutego 2013 - 20:10
Gatunek (nazwa łacińska i
dodatkowo potoczna jeśli istnieje): orange...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Wic, 27 lutego 2013 - 20:36.
Napisany 27 lutego 2013 - 20:38
Zacznijmy od tego że temperatura na wyspie ciepła powina byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów