Nie wiem czy dobrze pamietam, ale obilo mi sie cos o rzekomej sekcji ktora podobno kupujący zrobil... moze ma jakis protokul ktory moze przedstawic jako dowod..? Ale moim zdaniem nick Zielloony nie wzial sie przypadkiem... Gosciu nie mial zielloonego pojecia o wezach za ktore sie zabiera no i sa efekty.. Z jakiej racji asmord ma zwracac kase kolesiowi ktory bierze sie za to bez żadnego przygotowania i jeszcze odwala taki numer... a co do mozliwosci kupienia trefnych wezy to nie ma takiej opcji... widzlalem te weze byly w idealnym stanie trzymane w takich samych warunkach. moje rosna swietnie a tamte nagle zdechly.. moim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2013 - 11:00
Napisany 22 lutego 2013 - 12:30
Jak by kolesiowi zależało na zwrocie kasy to zrobiłby wszystko,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2013 - 14:35
po pierwsze pytony zielone nie są właściwym wężykiem dla kogoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2013 - 14:54
Powiem tak, że gdyby nie ta próba oszustwa to już ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Langi_*
Napisany 22 lutego 2013 - 15:18
Nie zwracaj kasy, jeżeli u Ciebie węże były na prawdę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lutego 2013 - 15:25
Asmord jedno sporostowanie "Ktoś z moderatorów działu giełda po winien ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lutego 2013 - 12:18
asmord: Nie doczytałem ktoś je wystawiał na Allegro?! To niezły...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez a2, 23 lutego 2013 - 12:20.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów