Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Możliwość wyłudzenia

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
36 odpowiedzi na ten temat

#31 Darel

Darel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5033 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 22 lutego 2013 - 11:00

Nie wiem czy dobrze pamietam, ale obilo mi sie cos o rzekomej sekcji ktora podobno kupujący zrobil... moze ma jakis protokul ktory moze przedstawic jako dowod..?  Ale moim zdaniem nick Zielloony nie wzial sie przypadkiem... Gosciu nie mial zielloonego pojecia o wezach za ktore sie zabiera no i sa efekty.. Z jakiej racji asmord ma zwracac kase kolesiowi ktory bierze sie za to bez żadnego przygotowania i jeszcze odwala taki numer... a co do mozliwosci kupienia trefnych wezy to nie ma takiej opcji... widzlalem te weze byly w idealnym stanie trzymane w takich samych warunkach. moje rosna swietnie a tamte nagle zdechly.. moim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#32 dzikuśka

dzikuśka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6557 dni

Napisany 22 lutego 2013 - 12:30

Jak by kolesiowi zależało na zwrocie kasy to zrobiłby wszystko,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#33 walec78

walec78
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4704 dni
  • Polska / Pomorskie / Lębork

Napisany 22 lutego 2013 - 14:35

po pierwsze pytony zielone  nie są   właściwym  wężykiem dla  kogoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#34 asmord

asmord
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6967 dni

Napisany 22 lutego 2013 - 14:54

Powiem tak, że gdyby nie ta próba oszustwa to już ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#35 Gość_Langi_*

Gość_Langi_*
  • Gość

Napisany 22 lutego 2013 - 15:18

Nie zwracaj kasy, jeżeli u Ciebie węże były na prawdę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#36 mrsnake

mrsnake

Moderator działu Ogłoszenia

• Moderator
  • Z nami od: 8065 dni

Napisany 22 lutego 2013 - 15:25

Asmord jedno sporostowanie "Ktoś z moderatorów działu giełda  po winien ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#37 a2

a2
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4841 dni
  • Polska / Łódzkie / Aleksandrów Łódzki

Napisany 23 lutego 2013 - 12:18

asmord: Nie doczytałem ktoś je wystawiał na Allegro?! To niezły...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez a2, 23 lutego 2013 - 12:20.

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.